Udgivet i Skriv en kommentar

Jagten på nordlyset

Så prøvede vi at fange lidt nordlys, det er ikke den nemmeste opgave. For det første var det i blæsevejr og med et kamera der ikke er det optimale til at fange nordlys.

Dog synes jeg at det lykkedes Rune meget godt at fanget det. Der må ikke rystes på hånden, Rune tog det håndholdt med lidt støtte fra et bord.

IMG_2159  IMG_2158

Billederne af nordlyset er taget henover Store Malene.

Vi overvejer at købe et spejlreflekskamera med en full-frame sensor, og et vidvinkelobjektiv. Det skulle være et godt kamera hvis man gerne vil fange nordlyset ”perfekt”.

Jeg har kun oplevet nordlys to gange indtil videre. Men det er noget af en oplevelse, det er så flot det grønne lys der danser henover himlen. Jeg kan kun forstille mig at det bliver endnu mere bjergtagende jo længere vi kommer hen på vinteren.

Ja det er igen en af de mange oplevelser man får ved at bo her i Grønland. Det opvejer det blæsevejr, man nogle gange kan møde om morgenen på vej til bussen. Eller når der kommer slud her sidst i september. (Som egentlig også bare var lidt spændende – det skulle selvfølgelig også lige foreviges og sættes på Facebook). ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.