Udgivet i Skriv en kommentar

MT-17 – Montering af elektronik

Jeg er begyndt at overveje hvor de forskellige komponenter skal sidde i båden. Selvom jeg kun skal have det mest basale i båden har det krævet at jeg udvider motorrummet lidt.

IMG_2087

De komponenter jeg skal have plads til er:

  1. Motor
  2. Fartregulator (ESC)
  3. Kontakt mellem ESC og batteri
  4. Batteri
  5. Modtager
  6. Servo til ror

IMG_2088

Her er min ide til hvor de forskellige komponenter skal være. Jeg har med vilje gjort plads til at man kan flytte batterierne længere frem, så man kan få balancen helt perfekt. Der er også plads til at man kan lægge bly mange forskellige steder hvis det skulle blive nødvendigt.

IMG_2309

Motoren er blevet monteret. Beslaget til den er lavet at et stykke aluminiums profil, jeg har skåret il i størrelse. Det fungere rigtig fint og vejer kun et par gram. Motoren er blevet vandkølet da det formentlig bliver rimelig varm. Der er ikke pumpe til vandet, men et rør nedenunder som peger fremad, og et rør i agterspejlet. Dette gør at vandet bliver presset op i det ene rør, og suget ud af det andet rør.

Motoren er en Robbe Power 400/45.

IMG_2310     IMG_2311

Servoen til roret er blevet monteret. Den har, som motoren, fået et beslag i aluminium. Forbindelsen til roret er lavet med en 2 mm metalstang og et metal-gaffelhoved i enden.

Servoen er en Robbe S 3153 MG Nano Digital.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.