Udgivet i Skriv en kommentar

MT-17 – Grundmaling af skrog

For at få skroget til at blive helt glat er jeg begyndt at male skroget. Man kan udjævne meget med spartelmasse, men den sidste finish syntes jeg er nemmest af få ved maling og efterfølgende slibning. Det gør at malingen vil lægge sig i de små huller, og fylde dem ud. Når man gør det på den måde beholder man mest muligt af den oprindelige facon på båden.

IMG_2085     IMG_2086

De to første billeder er efter to gange maling med efterfølgende slibning. Man kan tydeligt se at de steder hvor der er maling tilbage har der været en lille fordybning. Det meste af slibearbejdet foregår med en slibeklods for at få det helt plant. Det er kun de steder hvor der er mest facon jeg sliber uden klods.

IMG_2305

Efter en del gange grundmaling har jeg nu giver dæk og sider den endelige farve. Den er ret mørk, men det ser faktisk ret godt ud. Jeg kan jo også altid male den om hvis den skal være lysere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.