Udgivet i Skriv en kommentar

MT-17 – Montering af beklædning

Så er jeg gået i gang med montering af beklædningen. Der er to balsaplader i bunden, én på hver side og to for oven. De bliver monteret i ovennævnte rækkefølge. Jeg har brugt tape for at holde pladerne fast mens limen tørrede.

De to bundplader er blevet tilpasset, og efterfølgende dampede jeg dem i en gryde, for at jeg kunne få dem til at følge formen på båden uden af knække.

IMG_2054     IMG_2055

Efter bundbeklædningen var monteret og tilpasset gik jeg i gang med sidebeklædningen. Det lavede jeg efter samme fremgangsmådehvor jeg satte det fast med tape samt klemmer og tvinger der hvor der var mest facon.

IMG_2056     IMG_2057

Efter beklædningen var fastgjort lakerede jeg båden indvendigt med mat lak. Det gør den lidt mere modstandsdygtig hvis der mod forventning skulle komme vand indenbords.

IMG_2061     IMG_2062

Da beklædning på bund og sider var monteret begyndte jeg spartle- og slibearbejdet. Jeg har dog kun ét sted hvor selve beklædningen ikke har den helt rigtige facon, og det er i stævnen. Spanterne var havde ikke den helt rigtige størrelse, så bekædningen kom til at sidde for langt fra selve kølen.

IMG_2063     IMG_2066

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.