Udgivet i Skriv en kommentar

Midt i al forviring og flytning kom brylluppet

I 2013 blev vi gift på Korfu i Grækenland. Det var i forbindelse med en sommerferie, og vi fik lave alle papirer så det kunne godkendes i Danmark. Der var ingen der vidste noget før vi kom hjem og fortalte det. Efterfølgende var der en masse af familien der var skuffede over at de ikke havde været med. Allerede på ferien havde vi snakket om at holde et ”rigtigt” bryllup i kirken når vi kom hjem. Vi ville begge gerne vente til jeg blev færdig på Officersskole sommeren 2015. Derfor valgte vi at blive velsignet i kirken i Danmark, og vores toårs bryllupsdag passede med en lørdag. Så var datoen fastlagt – det blev den 1. august.

Da vi efterfølgende fandt ud af at vi skulle til Grønland i sommeren 2015, og vi ikke skulle holde flere måneders sommerferie, fik vi flybilletterne så tæt på velsignelsen som muligt. Det gjorde at vi skulle afsted mod Grønland tirsdagen efter velsignelsen, så vi havde lidt travlt de dage.
Selve planlægningen af velsignelsen startede sommeren 2014. Vi fik planlagt de vigtigste ting allerede der. Vi skulle velsignes i Holmens kirke, vi skulle holde reception og middag på Søværnets Officersskole (SOS) og vi skulle sejle fra Holmens kirke til SOS. Selvom vi fik afsluttet rigtig meget af planlægningen lang tid før, var der stadig rigtig mange ting der skulle ordnes i sommerferien.

_DSC0399

 

 

 

 

 

Ud over den sidste planlægning havde vi også nedpakningen til Grønland. Annika fik et job på Grønland. Og sidst men ikke mindst – vi skulle holde lidt sommerferie. Vi havde en rigtig god sommer, om end den var lidt travl. Ugen op til velsignelsen havde vi rigtig meget at lave. Vi skulle have de sidste ting fra lejligheden på opbevaring. Vi skulle have afleveret bil i Kolding til opbevaring. Vi skulle rengøre og aflevere lejligheden. Efter alt det skulle vi gøre klar på Officersskolen, til både reception og middag.

_DSC0391     _DSC0679

På selve dagen gik Rune og gjorde klar på Officersskolen. Kokkene og serveringsdamerne skulle se hvor alt var placeret, og de skulle have tidsplanen for dagen. Annika var i gang med at få sat hår og lagt makeup sammen med hendes veninde, søster og mor. Den første gang vi så hinanden den dag var i Kirken. Det var en stor oplevelse at være centrum i så stor en kirke. Efterfølgende sejlede vi alle sammen over til Officersskolen. Vi fik taget bryllupsbilleder forskellige steder på Holmen. Derefter gik vi over til receptionen på Officersskolen hvor alle vores gæster var. Vi havde en helt fantastisk dag og aften, hvor vi havde mulighed for at sige på gensyn til en meget stor del af vores famille og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.